n varsta de doar 19 ani, spaniolul Rafael Nadal (foto) a castigat ieri titlul la Roland Garros, invingandu-l cu 6-7 (6), 6-3, 6-1, 7-5 pe argentinianul Mariano Puerta.Tenismanul nascut la Mallorca si antrenat de varul sau, Toni, a trecut in semifinale de liderul mondial, Roger Federer.

REACTIE

"Am visat mereu sa castig acest turneu. A fost o finala grea, dar foarte frumoasa", a spus spaniolul imediat dupa incheierea meciului, dupa care nu si-a putut stapani lacrimile. Debutant la celebra competitie pariziana, Nadal a fost incurajat din lojele arenei "Phillipe Chatrier" chiar de catre Regele Spaniei, Juan Carlos, care i-a strans mana la cateva momente dupa izbanda. Intr-una dintre celelalte loje, Ion Tiriac a urmarit finala alaturi de prezentatoarea emisiunii "Surprize, Surprize", Andreea Marin, cei doi fiind surprinsi deseori de camerele numeroaselor posturi tv.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.