Jiul Petrosani si Pandurii Tirgu-Jiu, echipe care depind financiar de afacerile din minerit, sint foarte aproape de a promova.
Lupta pentru promovarea in Divizia A s-a aminat cu inca o etapa, ultima, favoritele inregistrind victorii pe linie in cele doua dintre cele trei serii ale esalonului secund. Cu o singura exceptie. La Otopeni, gazdele au pierdut pariul cu prima scena impartind emotiile ultimelor 90 de minute, in egala masura sibienilor si gorjenilor de la Pandurii Tirgu-Jiu. Victoria elevilor lui Jan Gavrila de la Otopeni (2-1) a produs bucurie doar pe jumatate. Concomitent, gruparea de pe primul loc, Pandurii, aflata la un punct distanta in clasament, s-a impus fara emotii, cu 3-1, in fata satelitului Rapidului, Electromagnetica. Cum Building Vinju Mare a pierdut in fata "ciinilor" de la Dinamo II, meciul formatiei mehedintene cu Pandurii Tirgu-Jiu devine decisiv pentru evitarea retrogradarii.

Exact pe acest considerent se bazeaza si sibienii in perspectiva promovarii. In Seria III, atit Jiul Petrosani, cit si Gaz Metan Medias au cistigat meciurile contra Olimpiei Satu Mare si, respectiv, contra Universitatii Cluj. Maniera a diferit insa fata de etapa precedenta cind minerii au fost suspectati de aranjarea meciului cu Tricotaje Ineu. De aceasta data, "sepcile rosii" au huiduit copios apatia jocului clujenilor in fata echipei lui Ioan Ovidiu Sabau, care s-a impus la limita, cu 1-0. In ultima runda, Jiul joaca la Dej, Unirea salvindu-se, etapa aceasta, de la retrogradare, iar Gaz Metan evolueaza in compania Devei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.