Mijlocasul Vasilica Cristocea si-a reziliat marti de comun acord contractul cu Steaua, informeaza site-ul oficial al gruparii din Ghencea.

"Am reziliat contractul cu Steaua de comun acord, totul s-a rezolvat acum, clubul numai are nicio datorie catre mine. Am hotarat asta pentru ca nu puteam sa mai stau sa joc la Steaua II.

Steaua este de domeniul trecutului pentru mine. Sunt liber de contract, acum astept si decizia Comisiei pentru Statutul Jucatorului. In acest moment, Farul Constanta este prima optiune pentru mine, mai ales ca as vrea sa ma intorc acasa", a spus Vasilica Cristocea.

Mijlocasul a fost pus pe lista de transferuri a gruparii din Ghencea inca din 2008, iar in returul campionatului trecut a fost imprumutat la Ceahlaul Piatra Neamt. In vara lui 2008 fotbalistul a evoluat numai pentru Steaua II, alaturi de Marius Croitoru, iar in iarna acestui an a fost anuntat de conducere ca se poate transfera la orice echipa, fara ca formatia ros-albastra sa aiba vreo pretentie financiara.

Vasilica Cristocea a mai evoluat de-a lungul carierei sale la Carsium Harsova si Farul Constanta, formatie de la care s-a transferat la Steaua la mijlocul sezonului 2005-2006.

Pe perioada cat a fost jucatorul gruparii din Ghencea, acesta si-a adaugat in palmares un titlu de campion, o semifinala a Cupei UEFA in sezonul 2005-2006 si doua participari consecutive in Liga Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.