Jucatoarea de tenis Raluca Ioana Olaru s-a calificat, luni seara, pe tabloul principal al turneului de la Acapulco (Mexic), competitie dotata cu premii totale in valoarea de 220.000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Romanca a trecut in ultimul tur al calificarilor de Alina Jidkova (Rusia), scor 6-1, 6-4, la capatul unui meci ce a durat o ora si 27 de minute si va juca in prima runda a turneului cu argentinianca Gisela Dulko (cap de serie numarul 5).

Pentru accederea pe tabloul principal, Raluca Olaru a primit un cec in valoarea de 1.725 de dolari si un punct WTA, informeaza NewsIn.

Tot la turneul de la Acapulco este prezenta si Edina Gallovits, care va juca in primul tur contra tenismenei Greta Arn din Ungaria.

Pe de alta parte, romanul Victor Crivoi (cap de serie numarul 2) s-a calificat in mansa secunda a turneului de la Meknes (Maroc), dotat cu premii totale in valoare de 30.000 de euro, dupa ce a trecut in runda inaugurala de germanul Alexander Flock, scor 7-5, 3-6, 6-2. Pentru calificarea in turul 2, acolo unde il va intalni pe Pavol Cervenak (Slovacia), Crivoi a primit un cec in valoare de 530 de euro si 5 puncte ATP.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.