Presedintele executiv al formatiei Politehnica Iasi, Sorin Boca, a declarat, marti, pentru NewsIn, ca a achitat gruparii Ceahlaul Piatra Neamt datoriile cifrate la aproximativ 20.000 de lei, astfel ca iesenii vor fi programati in prima etapa din retur.

"Am achitat datoriile catre clubul Ceahlaul, am prezentat dovada platii catre comisiile abilitate, astfel ca nu vom avea probleme legate de neprogramarea in prima etapa a returului, la meciul de vineri cu Universitatea Craiova. Datoria a reprezentat penalitati la unele transe din suma de 50.000 de euro datorata gruparii nemtene ca urmare a transferului lui Mircea Oprea la Poli", a declarat Sorin Boca.

Oficialul formatiei moldovene a adaugat ca biletele pentru meciul cu Craiova vor fi puse in vanzare in ziua partidei, vineri, iar tichetele vor costa 10 lei la peluze si 20 de lei la tribunele A si B.

Partida dintre Poli Iasi si Universitatea Craiova, din prima etapa a returului Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 19:00, si va fi transmis de GSP TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.