Gica Hagi a refuzat postul de antrenor la echipa turca Galatasaray, relateaza hotnews.ro.

Dupa ce presa din Turcia l-a anuntat ca si venit pe fostul antrenor al Stelei, conducerea echipei Galatasaray a inceput negocierile cu legendarul capitan al echipei Bulent Korkmaz.

"Cine este noul antrenor al lui Galatasaray, acum ca Skibbe nu mai este", a scris cotidianul turc Ajanspor. "Vesti proaste vin din partea lui Hagi, iar presedintele Adnan Polat Florya a demarat deja negocierile cu legedarul capitan al lui Galatasaray, Bulent Korkmaz".

Galatasaray a ramas fara antrenor, iar presa turca l-a dat ca principal favorit pe Gica Hagi! Conducerea clubului turc a decis sa-l demita pe germanul Michael Skibbe dupa ce Galatasaray a fost umilita de Kocaelispor, in campionat, cu 2-5.

Prezenta lui Hagi in tribuna la acesta partida, dar si concedierea lui Skibbe intaresc convingerea turcilor ca antrenorul roman va conduce Galatasaray in meciul cu Bordeaux, din Cupa UEFA.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.