Oficialii care au declaratii incriminatoare in rechizitoriul DNA vor fi judecati de Comisia de Disciplina a FRF, insa Steaua si Gigi Becali nu risca nici o sanctiune pana la pronuntarea instantelor civile.

Pohta lui Gigi Becali de a legaliza premierile indirecte din fotbal va ramane la acest stadiu, Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) decizand ieri ca "valizele“ raman ilegale si pe linie sportiva, desi au existat presiuni din partea unor presedinti de cluburi pentru modificarea regulamentelor.

"Nu o sa se discute niciodata despre legalizarea premierilor. Eu nu voi vota niciodata asa ceva. Ca isi mai dau presedintii cu parerea referitor la acest aspect, asta e altceva“, a declarat Mircea Sandu.

Cazul "Valiza“ va ramane, in ceea ce priveste principalii acuzati, inchisa pana ce instantele civile vor formula in acest dosar o sentinta definitiva si irevocabila.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.