Omul de afaceri Fathi Taher a declarat, luni, agentiei NewsIn, ca nu se va mai implica la Rapid atat timp cat situatia de la club este incerta si l-a sfatuit pe actionarul majoritar al gruparii giulestene, George Copos, sa caute alti posibili investitori pentru a finanta echipa din Grant.

"Am mai vorbit cu domnul Copos, dar nu s-a mai intamplat nimic de ceva timp. Situatia a ramas aceeasi la club. Eu nu mai pot investi bani intr-un club cu o situatie extrem de incerta. Am incercat sa fac lucruri bune pentru Rapid, dar din pacate nu am reusit", a spus Taher.

Iordanianul a mai afirmat ca l-a sfatuit pe George Copos sa caute alti posibili oameni de afaceri pentru a prelua clubul din Giulesti: "Foarte bine ca domnul Copos negociaza cu alti oameni de afaceri pentru preluarea clubului. Chiar eu i-am zis sa caute alti oameni potenti financiar pentru a rezolva problemele de la Rapid. Orice ban in plus pentru club e benefic".

Fathi Taher a comentat si posibilitatea ca Viorel Hrebenciuc sa achizitionaze clubul impreuna cu alti investitori greci: "Nu am auzit ca domnul Hrebenciuc sa vina la Rapid, nu stiu daca asta este posibil, dar daca se va intampla, ar fi un lucru extraordinar pentru club".

In presa din Romania au aparut zvonuri potrivit carora omul de afaceri Viorel Hrebenciuc, un apropiat al lui Gigi Becali, negociaza in aceasta perioada preluarea clubului din Giulesti impreuna cu patronul lui Olympiacos Pireu, Kokalis Sokratis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.