Fotbalistul, ajuns dintr-o gluma in Vietnam, povesteste cum isi traieste viata intr-o tara pe care multi o desconsidera si care este la unele capitole superioara Romaniei.

Robert Nita (32 de ani) e cunoscut publicului amator de fotbal mai ales pentru perioada in care a imbracat tricoul alb-visiniu al Rapidului.

Viata si finalul carierei de jucator l-au purtat catre Orientul Indepartat, acolo unde pregateste ca antrenor secund, dar si joaca la o echipa din prima liga vietnameza, The Cong Viettel Hanoi FC.

Nita ne-a marturisit ca, in trei luni de zile de cand e in Hanoi, a incercat putin din toate. A gustat din fotbalul slab al Vietnamului, a mancat limbi de sarpe, a prins din zbor cateva expresii uzuale si injuraturi ca tot romanul si s-a speriat de modul in care sunt sacrificati cainii ce urmeaza sa fie serviti la masa.

Adevarul: Ce mai faci?

Robert Nita: Prin Vietnam. Joc si antrenez o echipa de fotbal.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.