FRF reanalizeaza azi cazul "Valiza”, decide posibila amanare a returului, incearca impacarea presedintilor nemultumiti de arbitraje si de comisii si ia masuri anticriza.

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal consulta astazi buletinul meteo pentru a constata daca este cazul sa amane reluarea Ligii I din cauza temperaturilor scazute, surse din cadrul "guvernului federal” declarand pentru Cotidianul ca sansele ca acest lucru sa se intample sunt minime. La polul opus, cazul "Valiza” va face atmosfera vulcanica daca se decide redeschiderea cazului pe linie sportiva date fiind declaratiile consemnate in rechizitoriu.

In plus, Gigi Becali ar vrea, cu sprijinul LPF, legalizarea premierilor, situatie care l-ar avantaja in procesul pe care il are in instantele civile, unde este acuzat de dare de mita si de fals in acte.

Demersul, care ar sfida prevederile Codului penal, are sanse mici de reusita, insusi finantatorul Stelei fiind sceptic cu privire la implementarea sa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.