Presedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, duminica, la Realitatea TV, ca actionarul majoritar al Rapidului, George Copos, a vandut clubul unui grup de investitori romani si greci, printre acestia aflandu-se si politicianul Viorel Hrebenciuc.

"Rapidul a fost preluat de domnul Viorel Hrebenciuc, impreuna cu niste investitori. Sunt romani si greci si vor sa faca un contract de cesiune cu obligatiile pe care si le-a asumat Taher. Acesti greci au si acum investitii in Romania", a declarat Nicolae Badea pentru Realitatea TV.

Actionarul majoritar al clubului Rapid, George Copos, a declarat, miercuri, agentiei NewsIn, ca situatia formatiei din Giulesti este un foarte grava si cauta "disperat" o solutie, insa totul depinde de intalnirea pe care o va avea cu Fathi Taher.

"Sunt disperat si vreau sa rezolv cat mai repede situatia Rapidului, dar pentru asta trebuie sa ma intalnesc cu domnul Taher si, din pacate, el nu a ajuns in Bucuresti. Are si dansul problemele lui, are afaceri si trebuie sa ne intalnim pentru a pune lucrurile la punct", a declarat George Copos, care a adaugat ca "este legat de maini si de picioare" si nu poate negocia cu un alt om de afaceri vanzarea Rapidului, pana cand Fathi Taher nu spune clar ca nu mai vrea clubul din Grant.

Directorul general interimar al Rapidului, Grigore Sichitiu, a declarat, miercuri, ca gruparea giulesteana se afla la limita falimentului din cauza datoriilor in valoare de peste 4 milioane de euro, daca actionarii nu vor interveni in maximum doua saptamani.

"Problema este foarte serioasa si imi doresc ca actionarii sa fie constienti de ce se intampla. Nu cred ca vom rezista decat o saptamana in aceasta situatie pentru ca dupa 27 februarie, fiecare jucator poate deveni liber din cauza datoriilor. De aici incolo s-a terminat, nu mai am putere", a spus Sichitiu, adaugand ca Rapid mai are nevoie de alte doua milioane de euro pentru a rezista pana la vara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.