Managerul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, a afirmat dupa ce echipa sa a castigat cu scorul de 2-1 partida cu Blackburn, din Premier League, ca principala problema pentru meciul cu Inter Milano este numarul mare de jucatori incerti din cauza accidentarilor, informeaza site-ul echipei.

United nu-l poate folosi in meciul cu Inter pe Nemanja Vidic, care este suspendat, iar Jonny Evans a suferit o accidentare in intalnirea cu Blackburn Rovers. Fundasii Gary Neville si Wes Brown sunt si ei accidentati, iar John O'Shea este incert.

"Avem un adevarat cosmar in privinta defensivei. Sper sa gasesc o solutie pana marti. Wes Brown si Neville nu vor juca si cred ca acelasi lucru se va intampla cu Jonny", a afirmat antrenorul lui Manchester United, potrivit NewsIn.

Ferguson s-a referit si la antrenorul adversarei din Liga Campionilor, Jose Mourinho. "El este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, este uimitor. Il stiam cand am jucat cu Porto, in 2004, dar l-am remarcat cu adevarat dupa ce a ajuns la Chelsea si s-a autonumit 'Specialul'. Chiar si asa, performantele sale sunt remarcabile", a mai spus scotianul.

Partida dintre Inter Milano si Manchester United va avea loc marti, in prima mansa a optimilor Ligii Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.