Aproximativ 1.000 de persoane au participat, sambata, la Galati, la un miting impotriva indiferentei autoritatilor locale fata de sportul galatean, scandand in nenumarate randuri impotriva primarului Dumitru Nicolae, transmite corespondentul NewsIn.

Participantii la actiunea de protest au plecat din fata Casei de Cultura a Sindicatelor si au incheiat marsul in fata Prefecturii, fiind scandate mai multe lozinci impotriva autoritatilor, majoritatea impotriva primarului Nicolae, pe care il acuza de indiferenta. Printre cei prezenti s-au numarat si oficiali ai cluburilor sportive din Galati.

Fanii sunt foarte nemultumiti de faptul ca municipiul Galati nu are in acest moment o sala polivalenta, un bazin de inot sau o pista de atletism.

Protestantii au avut o discutie cu prefectul Claudiu Branzan, proaspat numit in functie, care i-a asigurat de tot sprijinul sau. "Imi pare rau de situatia in care a ajuns sportul galatean. Ca fost practicant al sportului, sunt hotarat sa schimb situatia din oras", a afirmat acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.