Fotbalistii echipei Hoffenheim Andreas Ibertsberger si Christoph Janker risca sa fie suspendati, dupa ce Federatia Germana de Fotbal (DFB) a deschis o ancheta in cazul lor, din cauza faptului ca au intarziat 10 minute la un control antidoping inopinat, informeaza AFP.

Controlul a avut loc pe data de 7 februarie, dupa partida pe care formatia nou promovata in Bundesliga a sustinut-o cu Borussia Monchengladbach, iar rezultatele acestuia au iesit negative, scrie NewsIn.

Reprezentantii DFB le-au imputat lui Ibertsberger (26 de ani) si Janker (23 de ani) faptul ca nu au mers sa efectueze testul antidoping imediat dupa finalul partidei, ci cu o intarziere de 10 minute.

Oficialii Federatiei Germane vor trebui acum sa ia o hotarare referitoare la acest caz, iar publicatiile sportive noteaza ca jucatorii risca sa fie suspendati din competitiile sportive.

Altfel, pentru un caz asemanator petrecut in urma cu doi ani in Italia, Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis luna trecuta sa-i suspende timp de cate un an din activitate pe capitanul Bresciei, Davide Possanzini, si pe atacantul lui Napoli, Daniele Mannini, care au intarziat deliberat la un control antidoping programat in decembrie 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.