Politia din Veszprem a anuntat ca pe numele cetatenilor maghiari Raffael Sandor si Nemeth Gyozo au fost emise mandate de arestare pentru 30 de zile, ei fiind suspecti in cazul uciderii lui Marian Cozma, informeaza Nemzeti Sport.

Purtatorul de cuvant al Politiei din Vesprem, Piroska Varadi, a spus ca sunt destule probe care confirma faptul ca cei doi au fost complici la omor, dar nu a specificat ca ei ar fi comis crima. Din declaratiile martorilor, cel care l-a injunghiat in inima pe Marian Cozma a fost Raffael Sandor, relateaza NewsIn.

Raffael Sandor si Nemeth Gyozo au fost retinuti de Politia din Austria la 9 februarie, la o zi dupa uciderea lui Cozma. Cei doi incercau sa ajunga in Italia, dar au fost opriti. In acelasi caz au mai fost retinuti P. Gabor si B. Csaba, in timp ce Ivan Sztojka s-a predat dupa ce fusese dat in urmarire.

Pivotul echipei MKB Veszprem, Marian Cozma, a murit, la 8 februarie, dupa ce a fost injunghiat mortal in zona inimii. Handbalistul roman se afla intr-un club din Ungaria, unde sarbatorea alaturi de coechipierii sai nasterea copilului unuia dintre acestia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.