Rica Raducanu explica in ce situatie jenanta a ajuns Rapidul si cum el si stafful echipei aduc hrana de acasa. Fostul mare portar al giulestenilor se bucura ca, deocamdata, jucatorii inteleg situatia. Daca nu-si vor primii insa banii, vor depune memorii la LPF.

Situatia financiara a clubului din Giulesti tinde sa devina una penibila, dar si fara precedent. O stare care nu duce decat spre faliment.

Rapid nu mai are bani nici macar pentru a le asigura jucatorilor hrana pentru zilele in care sunt programate la ProRapid cate doua antrenamente pe zi.

Rica Raducanu, unul dintre simbolurile alb-visiniilor, a spus, pentru "Adevarul“, ca-i este rusine sa comenteze aceasta situatie, cand a fost intrebat daca se mai poate salva echipa.

"Ce sa-ti zic ma, tata, e groasa rau! E foame mare... Mi-e si rusine sa vorbesc despre ce e acum pe la echipa“. Tristetea se putea deslusi din glasul fostului portar din Giulesti.

"M-a uimit, va spun sincer, reactia jucatorilor. Am fost cu ei in cantonament in Antalya, unde s-au pregatit exemplar. N-a marait niciunul. Ca stii cum se intampla in cazuri d-astea, ca incep sa se planga de bani la un moment dat“.

Terifiant a fost momentul in care Raducanu a explicat cat de grava este situatia fotbalistilor de langa Grant.
"Nimeni nu mai vrea sa investeasca bani la noi. E incredibil ce traim noi acum. Iti vine sa crezi ca nu mai avem nici bani de mancare? Crezi? Am ajuns sa umblam de la unul la altul sa luam carne ca sa le dam baietilor sa manance in semicantonamentele de la ProRapid, cand sunt programate antrenamente si dimineata, si seara, iar jucatorii dorm la pranz acolo“.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.