Michel Platini stie una si buna. Presedintele UEFA nu vrea sa auda de tehnologie pe teren si crede ca orice problema care ar putea aparea in timpul unui meci de fotbal ar putea fi rezolvata prin marirea numarului de arbitri. Ideea lui Platini e mai veche, iar seful UEFA o sustine de oricat ori are ocazia. Cum a facut-o si astazi, intr-un discurs adresat Parlamentului European, la Bruxelles, si unde a vorbit si despre alte probleme stringente ale sportului cu balonul rotund.
Platini nici nu vrea sa auda de camere video care sa ajute la activitatea arbitrilor pe teren sau de mingi de fotbal cu cipuri. Mai multi arbitri pe teren ar putea rezolva problemele, sustine Platini.

"Un arbitru poate face totul, nu e nevoie de camere TV. Daca marim numarul de arbitri vom evita cu 80 la suta erorile care apar acum", e de parere Platini.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.