Jucatorul echipei Real Madrid, Luis Figo, ar putea fi imprumutat la formatia Middlesbrough, in ultimul an al contractului pe care il mai are cu gruparea madrilena. In sezonul in care va fi imprumutat, Real Madrid va plati jumatate din salariul lui Figo, iar Middlesbrough va achita cealalta jumatate, adica fiecare club va da aproximativ 60.000 de euro pe saptamana.

"Marca" noteaza ca Middlesbrough doreste un inlocuitor pentru olandezul Zenden, al carui contract expira in aceasta luna. Potrivit presei engleze, de serviciile lui Figo au mai fost interesate cluburi precum Liverpool si Manchester United.

"Marca" mai mentioneaza ca Figo nu si-a ascuns niciodata dorinta de a juca in Premiership, inainte de a se retrage din activitate. "Am spus mereu ca mi-ar placea sa joc intr-o zi in Premiership. S-a speculat ca voi merge la Liverpool sau Manchester si cred ca ambele cluburi sunt fantastice", afirmase Figo.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.