Jucatorul lui AC Milan, Kaka, a afirmat intr-un interviu pentru o televiziune braziliana ca isi doreste ca LA Galaxy sa accepte oferta de transfer pentru David Beckham, iar acesta sa ramana la formatia din Serie A

Beckham, in varsta de 33 de ani, trebuie sa se intoarca la LA Galaxy dupa 9 martie, dar cele doua cluburi poarta negocieri, iar AC Milan spera sa ajunga la o intelegere cu formatia americana pana vineri, potrivit vicepresedintelui Adriano Galliani, informeaza NewsIn.

"Poate ca la inceput a fost o miscare de marketing, dar s-a vazut ca Beckham poate sa fie un fotbalist decisiv la AC Milan. Sper ca echipa sa ajunga la o intelegere si sa-l transfere definitiv pentru ca ne poate ajuta foarte mult in sezoanele care vor urma. In ultimele jocuri si-a demonstrat valoarea prin pasele si golurile reusite", a afirmat Kaka.

Tehnicianul lui LA Galaxy, Bruce Arena, a confirmat ca cele doua parti vor avea mai multe runde de discutii, dar el isi doreste ca mijlocasul englez sa revina in Statele Unite.

LA Galaxy a respins o prima oferta de la AC Milan si cere mai mult de 10 milioane de euro pentru transfer. Beckham a marcat doua goluri in cele cateva meciuri jucate la formatia italiana si a fost in lotul Angliei pentru partida amicala cu Spania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.