Fostul tehnician al Rapidului, Jose Peseiro, a declarat, miercuri, agentiei NewsIn, ca este optimist in ceea ce priveste sansele de calificare ale Arabiei Saudite la CM 2010, chiar daca reprezentativa saudita mai are de sustinut patru meciuri in grupa a 2-a a preliminariilor, zona Asia

"Chiar si in conditiile in care mai sunt de sustinut patru meciuri in grupa, sunt sanse de calificare, mai ales ca locul al treilea asigura un meci de baraj. In caz ca nu voi reusi sa calific echipa la CM 2010, voi pleca", a spus Peseiro, care a adaugat ca va fi prezentat oficial miercuri ca noul selectioner al Arabiei Saudite in cadrul unei conferinte de presa.

Antrenorul portughez in varsta de 48 de ani a devenit al 20-lea selectioner al Arabiei Saudite din 1994 si pana in prezent, el pregatind in trecut echipe precum Sporting, Al-Hilal, Panathinaikos sau Rapid.

Reprezentativa saudita ocupa locul 4 in grupa preliminara si mai are de disputat patru meciuri. Arabia Saudita are cu 4 puncte mai putin decat liderul Coreea de Sud. Primele doua echipe din grupa se vor califica la CM 2010, iar a treia va disputa un meci de baraj pentru calificarea la CM.

Fostul selectioner al echipei, Nasser Al Johar, a demisionat dupa ce Arabia Saudita a pierdut cu 0-1 ultimul meci din preliminarii, cel cu Coreea de Nord.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.