Atacantul Viorel Moldovan a declarat, ieri, ca fostul campion mondial si european francez Christian Karembeu ar putea evolua din sezonul viitor la Poli Timisoara, precizand in acelasi timp ca preturile jucatorilor romani sunt exorbitante pentru valoarea acestora. "Am discutat cu el de mai multe ori si mi-a spus ca se gandeste la varianta Poli Timisoara. In cateva zile imi va da un raspuns, dar sunt sanse destule ca el sa vina. Om trai si om vedea. Noi suntem prieteni, dar important este ca el sa se decida si sa vrea sa vina in Romania, pentru ca mai are si alte oferte de afara", a spus Moldovan, care nu a dorit sa dezvaluie in ce a constat oferta clubului Poli Timisoara.

Atacantul formatiei antrenate de Cosmin Olaroiu a adaugat ca venirea lui Karembeu in Romania ar insemna un salt valoric pentru Divizia A. "Daca un fost campion mondial ar juca aici, ar insemna enorm pentru fotbalul romanesc. El ar veni gratis la Timisoara, pentru ca ultimul sau club, Bastia, nu are pretentii financiare. Dar la Timisoara vor fi multe surprize in aceasta vara. Pe lista clubului mai sunt fosti colegi de-ai mei, dar si alti jucatori valorosi din strainatate", a precizat Moldovan.

In opinia atacantului, jucatorii romani din Divizia A sunt foarte scumpi pentru valoarea pe care o au. "Poli va merge mai mult pe transferuri din strainatate pentru ca piata jucatorilor din Romania este foarte scumpa. Preturile sunt exorbitante pentru valoarea lor. Asa ca e mai ieftin sa luam de afara si este si avantajul ca stii macar ce cumperi. Noi, impreuna cu antrenorul Cosmin Olaroiu si cei din conducere, vrem sa construim o echipa grea la Timisoara, o echipa cu personalitate, care sa castige titlul in sezonul viitor. Iar pentru asta e nevoie de jucatori valorosi", a explicat fotbalistul.

Karembreu a evoluat pana acum la echipele FC Nantes, Sampdoria Genova, Real Madrid, Middlesbrough, Olympiakos Pireu, Servette Geneva si Bastia.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.