Acesta este numarul conationalilor care mai joaca in Cupa Uefa si Liga Campionilor. Astazi revin in forta competitiile europene cu 11 confruntari in Cupa UEFA, urmand ca maine sa se dispute restul de cinci meciuri din "16-imile“ de finala.

Saptamana viitoare (24 februarie) se va relua si spectacolul din Liga Campionilor. Romanii sunt foarte rari la vedere, acum ca au fost cernute valorile.

Tiberiu Ghioane si Florin Cernat vor da startul fazelor superioare din Cupa UEFA in meciul pe care Dinamo Kiev il va sustine acasa impotriva spaniolilor de la Valencia. Sunt sanse foarte mari pentru Tibi sa fie introdus din primul minut al jocului impotriva "liliecilor“, romanul fiind folosit in cinci dintre cele sase partide sustinute de Dinamo in perioada de pregatire. Cel mai probabil, Cernat va incepe pe banca de rezerve.

In tara vecina Rusia, Ciprian Marica va dardai si el la temperaturi cu minus. VfB Stuttgart se deplaseaza la Sankt Petersburg pentru derby-ul cu detinatoarea trofeului, Zenit. Antrenorul Ladislau Bölöni are si el o deplasare grea, in Portugalia, la Sporting Braga, genul de formatie foarte imprevizibila care bate in campionat pe Sporting Lisabona si pierde cu Leixoes, cum s-a intamplat in ultimele doua etape.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.