Arbitrii romani se afla in aceasta saptamana intr-un stagiu de pregatire in Antalya.

Unul dintre cei doi preparatori fizici care ii insotesc pe "fluierasi” si asistenti la aceste cursuri de perfectionare este chiar sotia lui Alexandru Tudor, nimeni alta decat "preparatoarea” arbitrului FIFA. Pentru conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor nu a contat faptul ca, in urma cu zece zile, cunoscutul cavaler al fluierului tocmai a ratat un test fizic organizat de UEFA in Spania, luand decizia ca Daniela Tudor sa se ocupe de toti arbitrii din lotul A.

De fapt, "Angelina Jolie“, sotia lui "Brad Pitt”, a mai efectuat un asemenea stagiu si in urma cu cativa ani, la Poiana Brasov. Angajarea unor rude este o practica la ordinea zilei la Federatia Romana de Fotbal. Chiar presedintele Mircea Sandu l-a adus la Casa Fotbalului pe unul dintre nepoti, acuzat ulterior ca se uita pe site-uri pentru adulti, dar si pe fiica sa, Raluca, aceasta fiind desemnata sa se ocupe de fotbalul feminin de la noi din tara.

Cantonamentul din Antalya nu reprezinta un chin chiar pentru toti arbitrii. Alexandru Tudor este insotit in Turcia de sotia sa, angajata de conducerea CCA sa se ocupe de pregatirea fizica a arbitrilor din lotul A. Cel poreclit "Brad Pitt” a beneficiat de ajutorul nevestei si inainte de episodul Malaga, dovedind ca sistemul de pregatire al acesteia are si unele lipsuri. Dupa cum se stie, arbitrul roman a fost oprit de la delegari la meciurile internationale dupa ce a clacat la testul organizat de UEFA la Benalmadena, langa Malaga, in Spania.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.