Atacantul roman de la Fiorentina l-a avertizat pe coechipierul sau Zdravko Kuzmanovic ca va inscrie doua goluri in partida din preliminariile CM, programata in 28 februarie la Constanta.

"Pe masura ce se apropie data meciului, eu si Mutu ne tachinam din ce in ce mai mult. Va fi o partida foarte importanta pentru amandoi. Daca vom invinge Romania la ea acasa, va insemna un rezultat important in campania noastra de calificare la Cupa Mondiala. Eu si Mutu tot discutam despre meciul ce va avea loc la Constanta, dar nu reusim sa ajungem la un numitor comun in nicio privinta. Mutu nu este ingrijorat de evolutiile echipei Romaniei din ultima perioada.

Spune ca ne vor zdrobi si ca el va inscrie doua goluri. Nu glumeste, se vede acest lucru, iar eu ii spun lui ca nu va ajunge mai aproape de 20 de metri de poarta Serbiei", a dezvaluit Kuzmanovic pentru cotidianul sarb "Blic". Acesta i-a gasit punctele slabe lui Mutu, dar si-a amintit si de hatt-trick-ul acestuia, de duminica, din poarta lui Genoa.

Trebuie sa fim intelepti in fata lui Mutu, si el nu este greu de provocat daca nu are un inceput bun de joc. Devine cu usurinta irascibil, atunci cand nu este la cel mai bun nivel. Cu Genoa a intors scorul singur, cand eram la pamant. La final ne-am bucurat ca si cum am fi castigat, insa toate meritele ii apartin", a mai spus Kuzmanovic.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.