Seful federatiei cauta inlocuitori pentru Piturca si pregateste mai multe variante in cazul in care pierdem cu Serbia sau cu Austria.

Cu putin timp inainte de cele doua meciuri decisive pentru calificarea la CM din 2010, Mircea Sandu da dovada de precautie si pregateste terenul pentru o eventuala schimbare de antrenor. Bölöni este ultima tinta a sefului de la Casa Fotbalului, iar semnalele venite dinspre Liege sunt promitatoare.

"Ma intereseaza", a spus scurt Bölöni despre subiect, intervievat de "Gazeta sporturilor". Varianta nu este noua, Sandu spunand mereu ca regreta despartirea de Loti. Bölöni a fost unul dintre cei mai activi antrenori ai reprezentativei noastre in ultimii 20 de ani, dar a dat dovada de o inconsecventa suspecta. O eventuala schimbare de antrenor de acest gen ar fi extrem de convenabila pentru Nasu', care ar scapa nu numai de Piturca ci si de un aliat al lui Gigi si Ioan Becali, adversari declarati ai lui Sandu.

Despartirea lui Bölöni de Standard nu ar fi insa extrem de simpla. Cu un singur trofeu major in Europa (titlul in Portugalia, cu Sporting), Bölöni ar fi privit cu suspiciune de cluburile serioase din Vest. Standard este in lupta pentru pastrarea titlului si angrenata in Cupa UEFA, o decizie privind viitorul antrenorului urmand sa fie luata in iunie.

Pentru echipa nationala nu ar fi o problema, deoarece calificarile pentru Euro 2012 incep la anul, deci campania ar putea fi pregatita in liniste. Antrenorul lui Standard este atras de o intoarcere in Romania, din motive care tin de viata personala dar si de implicarea in politica. Bölöni este membru cotizant al UDMR, formatiune politica aflata in zile mai putin faste.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.