Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, marti, dupa remiza cu FK Sarajevo, scor 1-1, ca nu are nimic impotriva ca jucatorii sai sa consume cate un pahar cu alcool, doar cu conditia ca acestia sa aiba o evolutie foarte buna in meciurile oficiale

"Daca ei simt nevoia, pot sa bea o bere, un vin sau chiar un pahar de whisky, ca doar nu mai suntem pe vremea mea. Daca joaca bine, eu le dau cate un pahar inainte de fiecare meci", a spus Rednic la GSPTV, care a adaugat ca nu stie nimic despre un posibil transfer al lui Bruno Simao in Stefan cel Mare: "Cine e Simao? Jucatorul de la Benfica? Aaaa, de la UTA? Daca semna, Simao era aici. Au fost discutii avansate in vara, dar s-a opus managerul gruparii, acum nu mai e nimic de actualitate".Tehnicianul s-a referit si la revenirea la prima echipa a internationalului Gabriel Tamas: "Tamas e titular la echipa nationala, nu putea ramane mult timp la echipa a doua. A inteles ca a gresit si ramane ca el sa demonstreze ca a fost un accident. Nu a fost vorba de niciun telefon de la FRF sau altceva, nu se pune probleme. Putea sa sune si domnul Basescu, aici e vorba de un Regulament de Ordine Interioara si trebuie respectat", citeaza NewsIn.

Internationalul Gabriel Tamas a fost anuntat saptamana trecuta ca a fost retrogradat la echipa a doua dupa ce nu s-a prezentat la antrenament si a consumat bauturi alcoolice in cantonamentul din Antalya. Dupa trei zile la echipa a doua, Tamas a fost reprimit in lot, iar de lunea viitoare se va antrena alaturi de colegii sai.

La randul sau, Cosmin Moti spera ca in campionat echipa sa sa invinga in toate partidele: "Am facut jocuri bune in Antalya, e normal ca pe final sa intervina si oboseala. Domnul Rednic trebuie sa ne laude, pentru ca am jucat bine. Il astept pe Gabi Tamas, e un jucator valoros. Sper ca in campionat sa batem tot. CFR Cluj si Steaua sunt adversari periculosi, dar toti trebuie sa se teama de noi", a incheiat fundasul.

Pana acum, Dinamo a obtinut urmatoarele rezultate in cadrul celor doua cantonamente ale iernii: 5-2 cu Sturm Graz (Austria), 2-0 cu Banik Ostrava (Cehia), 2-1 cu FK Teplie (Cehia), 1-0 cu NK Osijek (Croatia), 6-0 cu FK Zeta (Muntenegru), 1-0 cu FC Randers (Danemarca), 1-1 cu Amkar Perm (Rusia) si 1-1 cu FK Sarajevo (Bosnia).

Formatia din Stefan cel Mare va disputa miercuri ultimul joc de verificare din Antalya, cu Dnepr (Ucraina), de la ora 17:30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.