Antrenorul lui Chelsea Londra si al nationalei Rusiei, Guus Hiddink, care saptamana trecuta a fost numit succesorul tehnicianului brazilian Luiz Felipe Scolari, a condus, luni, prima sa sedinta de pregatire la gruparea din capitala Angliei, informeaza AFP.

"Cred ca este bucuros sa lucreze cu noi. Am senzatia ca baietii au dat un pic mai mult pentru a-l impresiona", a spus mijlocasul Franck Lampard.

Hiddink a avut prima sa intalnire cu jucatorii lui Chelsea la data de 12 februarie, la centrul de pregatire de la Cobham. Doua zile mai tarziu, tehnicianul batav a urmarit, din tribuna, succesul gruparii londoneze cu Watford, scor 3-1, din optimile Cupei Angliei.

Chelsea, locul 4 in campioant, la 7 puncte in spatele liderului Manchester United, va intalni, sambata, in deplasare, ocupanta pozitiei a 3-a in Premier League, Aston Villa, in meciul de debut al lui Hiddink.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.