Presedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, luni, ca nu va mai da declaratii presei "pentru o lunga perioada de timp", din cauza unor atacuri care au fost lansate in ultimul timp la adresa sa si a clubului din Gruia, informeaza site-ul oficial al ardelenilor
"In ultima perioada asist cu indignare si consternare la o serie de atacuri concentrate asupra clubului si asupra mea. Am decis de cateva zile sa nu mai dau declaratii, dar aflu cu mirare ca as fi spus ca 'Sunt mai tare ca toti la un loc! Va dobor!', afirmatie pe care nu am facut-o, pentru ca ma cheama Iuliu Muresan, nu Catalin Morosanu 'moartea din Carpati'. Din cauza acestor atacuri murdare, probabil cu scopul de a deturna atentia de la valize si stenograme spre alte cluburi si persoane, nedorind sa particip la acest spectacol grotesc, am hotarat sa nu mai fac declaratii de presa pentru o lunga perioada de timp", a spus Iuliu Muresan, citat de NewsIn.

Presedintele clujenilor se afla cu echipa in cantonamentul din Antalya, urmand ca jucatorii impreuna cu staff-ul tehnic si oficialii sa revina in tara joi, dupa ce perioada de sedere in Turcia a fost prelungita din cauza vremii nefavorabile de la Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.