Forul european de fotbal a anuntat, luni, ca biletele pentru finala Ligii Campionilor din Roma se vor pune in vanzare din 2 martie, numai prin intermediul site-ului oficial al forului, iar cel mai scump tichet destinat fanilor neutri costa 200 de euro

Finala Ligii Campionilor din acest sezon va avea loc la 27 mai, pe Stadio Olimpico din Roma, iar suporterii se pot inscrie pentru achizitionarea de tichete incepand cu 2 martie, ora 13:00, ora Romaniei, pana la 16 martie. In cazul in care numarul cererilor este mai mare, alocarea celor 10.000 de bilete se va face in urma unei trageri la sorti la care vor participa fanii neutri, anunta NewsIN.

Fiecare fan are dreptul sa achizitioneze cel mult doua tichete, iar acestea sunt impartite in trei categorii, in functie de locul de pe stadion. Biletele pentru peluze costa 90 de euro, cele dinspre coltul terenului costa 140 de euro, iar cei care vor un bilet in zona centrala a tribunelor trebuie sa plateasca 200 de euro. Preturile biletelor pentru persoanele cu dizabilitati este de 70 de euro.

Capacitatea Stadio Olimpico pentru finala Ligii Campionilor va fi de aproape 67.000 de locuri, iar suporterii finalistelor vor avea 60% din capacitatea arenei, urmand ca finalistele sa ofere fanilor cate 20.000 de bilete, restul fiind destinate spectatorilor neutri, partenerilor, organizatorilor si "Familiei fotbalului european".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.