Internationalul roman al Fiorentinei, Adrian Mutu, autorul unui hat-trick in remiza cu Genoa, scor 3-3, a laudat atitudinea colegilor sai in partida de duminica si a precizat ca reusitele sale vor fi decisive in lupta pentru un loc de Liga Campionilor, informeaza Violanews.

"Nu sunt cele mai importante trei goluri din cariera mea, dar, cu sigurnata, vor conta foarte mult in lupta pentru locurile care asigura prezenta in viitoarea editie a Ligii Campionilor. Pare o nebunie ca am reusit sa remontam un handicap de trei goluri. In prima parte Genoa a fot echipa mai buna, insa, dupa pauza, noi am fost cei care am dat dovada de sacrificiu si caracter", a afirmat decarul echipei nationale, care a ajuns la cea de-a 11-a reusita stagionala.

Fiorentina a remizat, duminica, in deplsare, cu Genoa, scor 3-3, intr-o partida contand pentru etapa a 24-a din Serie A. In minutul 56 al intalnirii, gazdele aveau un avantaj de trei goluri pe tabela, insa gruparea viola a revenit in joc gratie hat-trick-ului reusit de Mutu.

In urma acestui rezultat, formatia antrenata de Cesare Prandelli a acumulat 52 de puncte si se mentine pe locul 4 in Serie A, in timp ce Genoa ocupa pozitia a 5-a in clasament, cu 41 de puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.