Cel de-al treilea suspect in cazul uciderii romanului Marian Cozma, Ivan Sztojka, s-a predat vineri dimineata la o sectie de politie din Veszprem, dar a precizat ca este nevinovat in cazul mortii handbalistului, informeaza presa maghiara.
Ivan Sztojka s-a predat politiei joi spre vineri, el fiind retinut imediat de oamenii legii, care au inceput deja audierile, urmand ca in cel mai scurt timp sa organizeze o conferinta de presa pentru a oferi mai multe detalii.

Suspectul a spus ca nu este vinovat in cazul uciderii lui Marian Cozma si va dovedi acest lucru anchetatorilor. De asemenea, se pare ca politia era oricum foarte aproape sa il retina pe Sztojka, asa ca acesta a preferat sa se predea, in loc sa mai fie cautat, sperand ca in cazul in care va colabora pedeapsa in cazul sau sa fie mai mica.

Ivan Sztojka le-a scris parintilor o scrisoare, data publicatatii joi, si i-a anuntat ca se va preda politiei, motivand acest gest prin faptul ca "a fost la locul nepotrivit" atunci cand a avut loc incidentul din Veszprem. Alte detalii din scrisoarea trimisa de Sztojka nu au mai fost dezvaluite, aceasta fiind luata de politia din Fejer si trimisa celor din Veszprem pentru investigatii.

Alti trei oameni implicati in incidentul in urma caruia a decedat Cozma, Raffael Sandor, Nemeth Gyozo si o femeie, au fost retinuti luni de politia din Austria, in timp ce incercau sa ajunga in Italia.

Pivotul echipei Veszprem, Marian Cozma, a murit, sambata noapte, dupa ce a fost injunghiat mortal in zona inimii. Handbalistul roman se afla intr-un club din Ungaria, unde sarbatorea alaturi de coechipierii sai nasterea copilului unuia dintre acestia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.