Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat astazi ca are cativa jucatori de mare valoare la echipa a doua si la Academia de fotbal, fotbalisti care vor ajunge in doi sau trei ani sa "se bata de la egal la egal" cu marile cluburi in Liga Campionilor

"La ora asta avem niste jucatori de 17, 18, 19 ani de mare clasa. Peste doi sau trei ani o sa se bata de la egal la egal cu marile cluburi din Liga Campionilor. Sunt 5 jucatori de la echipa a doua si cativa de la academie pe care o sa ii chem eu in curand la palat sa discut cu ei. Trebuie sa ii pregatesc, sa le dau niste stimulente, niste bani, sa aiba spirit de luptator, inima de leu si crucea", a declarat Gigi Becali, care a adaugat ca de la prima echipa l-a remarcat pe fundasul Lucian Filip, pentru ca "ataca mingea atunci cand trebuie", dar si pe mijlocasul Andrei Ionescu, despre care a spus ca va ajunge "creierul echipei din Ghencea".

Finantatorul Stelei a precizat ca la amicalul Stelei cu FK Moscova nu se va uita decat 30 de minute "pentru ca nu este palpitatie", asa cum va fi in meciul din prima etapa a returului Ligii I, cu FC Vaslui. De asemenea, Gigi Becali a afirmat ca e bine daca Sorin Ghionea va fi noul capitan al echipei, pentru ca daca ar fi fost Dorin Goian, asa cum a spus el, s-ar fi interpretat ca "s-a bagat" peste antrenorul Marius Lacatus.

Referitor la meciul dintre nationala Romaniei si reprezentativa similara a Croatiei, scor 1-2, patronul ros-albastrilor a declarat ca nu i-a stranit foarte mult interes, el distrandu-se in tribuna oficiala cu presedintele LPF, Dumitru Dragomir, si cu omul de afaceri Viorel Paunescu, alaturi de care a glumit pe tot parcursul partidei.

Pe de alta parte, Gigi Becali a vorbit si despre moartea handbalistului roman Marian Cozma, care a fost inhunghiat in inima in localitatea Veszprem, acolo unde evolua la formatia locala. "Am fost azi la Cozma acasa, am vrut sa merg acolo pentru a ma descarca. Un lucru bun legat de acest caz este ca, datorita presei, a iesit la iveala dragostea din partea ungurilor, dar si din partea romanilor. M-a impresionat ce am vazut la unguri, am tot respectul pentru oamenii de acolo, pentru lucrurile bune pe care le-au facut in acest caz din dragoste. O sa merg si vineri la inmormantare, pentru ca suntem vecini oarecum, iar in acel cimitir sunt inmormantati parintii si bunicii mei", a spus Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.