-Cum a ramas cu oferta de a antrena Steaua? V-a cautat cineva zilele acestea?

- Nu a fost nici o oferta. Presa a interpretat cum a vrut. Domnul Becali a spus ca nu ar veni nimeni sa antreneze Steaua gratis, iar eu i-am raspuns atunci sa nu riste o asemenea afirmatie. Dupa aceea, am adaugat ca eu as antrena si pe gratis in Ghencea. Asta a fost tot.

- Credeti ca patronul Stelei va va da o sansa sa antrenati Steaua?

- Depinde numai de el. Din declaratiile dansului, nu prea cred ca ma vrea antrenor la Steaua.

- V-a invitat vreodata la meciurile echipei?

- Nu am nevoie de invitatie ca sa merg la meciuri in Ghencea. Daca vreau, pot sa ma duc si fara invitatie. Patronul Stelei a spus ca sunt binevenit oricand in loja sa, insa pana acum nu am vrut sa merg tocmai ca sa nu dau prilejul unor interpretari.

- Daca nu veti veni la Steaua, ce echipa din campionatul nostru v-ar placea sa antrenati?

- Nu se pune problema ce echipa mi-ar placea mie sau nu. Ca antrenor mergi acolo unde ti se ofera o sansa. Conteaza sa fie un club fara probleme si sa ai un lot valoros. Nu conteaza prea mult numele echipei.

- In acest caz, va putem vedea si la echipe precum Dinamo sau Rapid?

- Nu stam sa vorbim acum de Dinamo, si de Rapid nici nu se pune problema. Si, oricum, nu cred ca s-ar gandi cineva de acolo la mine.

- Acum ce oferte aveti?

- Nu am nici o oferta la ora actuala.

- Ati fi dispus sa plecati in strainatate pentru a antrena o echipa?

- Orice oferta este binevenita.

Sursa: Curentul.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.