Internationalul englez David Beckham a devenit miercuri, dupa ce a evoluat in partida dintre Anglia si Spania, scor 0-2, cel mai selctionat jucator de camp al nationalei din Albion, el egalandu-l pe Bobby Moore, cu 108 meciuri jucate

Fotbalistul in varsta de 33 de ani a fost selectionat pentru prima data in nationala Angliei la 1 septembrie 1996, la un meci cu Republica Moldova, scor 3-0, insa mijlocasul este departe de recordul absolut de selectii detinut de portarul Peter Shilton, care are 125 de meciuri, informeaza NewsIn.

David Beckham a evoluat in repriza a doua a meciului amical cu Spania, partida pierduta de britanici, scor 0-2, golurile ibericilor fiind marcate de David Villa (36) si Llorente (82).

In alta ordine de idei, Don Garber, presedintele Ligii Americane de Fotbal (MLS), a stabilit ziua de vineri ca data limita pentru un eventual transfer al lui Beckham la AC Milan, formatie la care mijlocasul este imprumutat de LA Galaxy pana la data de 8 martie. Oficialul MLS a mai precizat ca un eventual transfer al lui Beckham nu va fi oficializat decat daca va fi facut pana vineri.

Proprietarul clubului LA Galaxy, Tim Leiweke, a declarat ca prima oferta facuta de AC Milan a fost prea mica. Insa, potrivit lui Garber, nu a fost facuta nicio oferta oficiala pentru fotbalistul englez, oficialul adaugand ca mijlocasul are in contract o clauza conform careia ar putea sa paraseasca clubul american dupa sezonul 2009.
David Beckham a semnat in luna ianuarie 2007 un contract valabil pe cinci ani cu LA Galaxy, pentru o suma record de 250 de milioane de dolari, dintre care 80% provin din activitati care nu au legatura cu fotbalul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.