Impresarul Gica Popescu a recunoscut ieri ca „Regele” ar prefera sa-si continue cariera de antrenor in strainatate.

Urmatoarea destinatie a antrenorului Gheorghe Hagi, demisionar de la Galatasaray, se contureaza pe zi ce trece. Desi aflat in vacanta la Ibiza, alaturi de familie si de impresarul Gica Popescu, cumnatul sau, Hagi cintareste bine ofertele pe care le are, inainte de a lua o decizie. Curtat cu insistenta de Steaua si Dinamo, se pare ca "Regele" va opta tot pentru o echipa din strainatate. De altfel, Popescu ne-a confirmat ieri ca varianta Dinamo "este exclusa".

Dintre cele sapte optiuni, cea mai buna pare a fi Olympiakos Pireu, formatie ramasa ieri fara antrenor.
Plecat de la Galatasaray din cauza neintelegerilor cu conducerea clubului turc, Gica Hagi nu duce lipsa de oferte. Fostul selectioner si-a ales in mod strategic sa plece in vacanta, pentru a avea timp sa aleaga oferta cea mai buna. Astfel, avind in buzunar varianta de rezerva Steaua, unde finul sau Gigi Becali il asteapta cu bratele deschise, Hagi poate negocia linistit.

Tot mai aproape de Olympiakos

"Deocamdata, sintem in vacata cu familiile si incercam sa ne bucuram de soare. Oferte sint, dar nu avem un raspuns oficial. Din ce am vorbit pina acum, se pare ca Gica este tentat sa antreneze tot in strainatate. Dupa vacanta, vom negocia. Oricum, varianta Dinamo este exclusa", ne-a declarat ieri Gica Popescu, care se afla la Ibiza pe yahtul sau, alaturi de Hagi. Atasamentul fata de Steaua se pare ca si-a spus inca o data cuvintul, "Regele" refuzind din start oferta de a antrena pe Dinamo, in ciuda faptului ca, foarte probabil, Ioan Becali va prelua conducerea clubului din Stefan cel Mare.

Inainte de toate, Hagi vrea sa incheie socotelile cu Galatasaray, club care ii datoreaza 400.000 de dolari, adica jumatate din salariul sau anual. "Cu Galata mai avem de limpezit anumite lucruri", a recunoscut si "Baciul". Una dintre cele mai la indemina posibile destinatii pentru antrenorul Gica Hagi pare a fi Olympiakos Pireu, mai ales ca, incepind de ieri, echipa elena a ramas fara conducere tehnica, dupa demisia sirbului Dusan Bajevici.

De altfel, chiar inainte ca Hagi sa oficializeze despartirea de Galatasaray, presa turca anuntase ca tehnicianul roman a ajuns la un acord de principiu cu Olympiakos, formatie care a cistigat, in acest sezon, campionatul si Cupa Greciei, fiind direct calificata in grupele Ligii Campionilor.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.