Pana la cea de-a treia convocare a Adunarii Generale Extraordinare de alegeri a Federatiei Romane de Tenis au ramas mai putin de doua saptamani.
Momentan, apele par sa se fi linistit dupa scandalurile care au caracterizat cele dintai tentative de adunare, cea din 11 decembrie anul trecut (amanata pentru ca nu fusese intrunit cvorumul prevazut de statut) si cea din 30 ianuarie 2009 (anulata de Ministerul Tineretului si Sportului ca fiind nestatutara).
La finele saptamanii trecute a expirat termenul-limita pentru primirea candidaturilor la conducerea FRT, sase propuneri fiind inregistrate pentru postul de presedinte. Astfel, pentru presedintia FRT se vor bate fostii jucatori de tenis Dumitru Haradau, in prezent presedinte interimar al FRT, Ruxandra Dragomir, capitanul nejucator al echipei Romaniei de Fed Cup, Florin Segarceanu, fostul antrenor al reprezentativei de Cupa Davis, George Cosac, fost jucator de Cupa Davis, si oamenii de afaceri Eduard Gabriel Pana si Aurel Muntean.

Nastase nu sustine nici un candidat


Ilie Nastase s-a declarat hotarat sa nu se mai bage in treburile FRT. "Nu voi mai candida la presedintia federatiei si nu sustin pe nici unul dintre candidati. Sunt chiar curios cine o sa iasa. Nu m-am hotarat inca daca ma voi mai implica in tenisul romanesc sau in ce conditii o voi face. stiu ca sunt probleme financiare cu meciul de Cupa Davis de la Sibiu, dintre Romania si Rusia, si probabil voi vorbi cu sponsorul sa ajute la organizarea intalnirii. Acum sunt insa la Paris si nu vreau sa ma gandesc la treburile astea", ne-a spus ieri Nastase.
In conditiile in care fostul boss al FRT a declarat ca nu mai sustine pe nimeni, se pare ca, neoficial, principali favoriti sunt Dumitru Haradau si Florin Segarceanu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.