Doua dintre contracandidatele noastre la calificarea la Cupa Mondiala, Franta si Austria, joaca astazi partide de pregatire cu adversari puternici.

La Marsilia, Franta joaca un amical de lux in compania unei foste campioane mondiale, Argentina.

Pentru acest meci, Raymond Domenech a anuntat un lot de 22 de jucatori, singura surpriza fiind portarul de la Toulouse, Cedric Carrasso. Nu au fost convocati Ben Arfa, Malouda si Vieira, ultimul fiind in continuare accidentat, in schimb in linia de atac este inghesuiala mare de supervedete: Anelka, Benzema, Henry sau Ribery.

Austria va juca la Graz cu Suedia, meci in care va debuta Mario Kienzl, jucator la echipa locala Sturm. Karel Bruckner este ingrijorat de ultimele doua infrangeri suferite pe teren propriu, 1-3 cu Serbia si 2-4 cu Turcia, si vrea sa foloseasca meciul de astazi pentru a remedia carentele din apararea echipei sale.

De asemenea, selectionerul este nemultumit de faptul ca doi jucatori, piese de baza ale nationalei Austriei, Andreas Ivanschitz si Martin Stanzl, nu au continuitate in meciuri pentru ca sunt folositi destul de putin la echipele lor de club, Panathinaikos Atena, respectiv Spartak Moscova.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.