Cel mai asteptat meci amical al serii se va juca la Sevilla, intre campioana europeana, Spania, si Anglia.

Ibericii, care nu au mai pierdut din 11 iunie 2007 - va amintiti, 0-1 cu Romania! - au castigat de atunci de 26 de ori si au remizat de doua ori, in ultimele 18 partide spaniolii terminand victoriosi. De partea cealalta, David Beckham are sansa de a egala recordul de selectii al unui jucator de camp, detinut de Bobby Moore (108 prezente in nationala Angliei), si de a ramane in cursa pentru recordul portarului Peter Schilton (125 selectii).

Capitanul echipei FC Barcelona, Carles Puyol, inlocuit sambata in timpul meciului castigat cu Sporting Gijon (scor 3-1), a suferit o contractura musculara si nu va juca in partida amicala cu Anglia. Puyol, titular indiscutabil in centrul defensivei si la echipa nationala, a fost inlocuit cu brazilianul Sylvinho in minutul 70, moment din care fundasul lateral Eric Abidal a jucat pe locul lasat liber de internationalul spaniol. Selectionerul Vicente del Bosque nu a apelat la nici un jucator pentru inlocuirea lui Puyol.

Din cele 27 de meciuri amicale intertari care se vor disputa astazi, cele mai interesante se anunta a fi Germania-Norvegia, Grecia-Danemarca, Turcia-Coasta de Fildes, Maroc-Cehia, Portugalia-Finlanda. De asemenea, de urmarit cu interes meciul Africa de Sud-Chile, viitoarele gazde ale Cupei Mondiale fiind in plin proces de formare a unei echipe competitive.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.