FC Vaslui a achizitionat opt fotbalisti straini in aceasta iarna. Astfel, echipa de start a lui Viorel Moldovan va avea un singur roman in returul campionatului, Lucian Burdujan.

Motivul: patronul Adrian Porumboiu nu mai are incredere in jucatorii autohtoni, pe care ii considera usor de manevrat de catre cei care doresc raul clubului. „Nu vreau sa cumpar televizor, iar telecomanda sa fie la altul”, a spus finantatorul vasluian.

FC Vaslui a fost cea mai activa echipa pe piata transferurilor in aceasta iarna. Numai in aceasta saptamana gruparea patronata de Adrian Porumboiu a achizitionat patru jucatori. Stephen Zubar, Hristijan Kirovski, Pavol Farkas si Ahmed Madouni au semnat pentru moldoveni.

Zubar, Farkas si Kirovski au evoluat in amicalul pe care FC Vaslui l-a disputat in cantonamentul din Antalya, scor 3-0, cu Zorya Lugansk, ultimii doi reusind sa si inscrie cate un gol. Zubar si Kirovski au semnat contracte patru ani, in timp ce Farkas va evolua pentru formatia moldava pana in 2012.

"Algerianul Madouni este un super jucator, cu meciuri multe la Borussia Dortmund si Bayer Leverkusen, unul dintre cele mai importante transferuri pe care le-a facut o echipa din campionatul romanesc. Mai trebuie sa treaca doar vizita medicala si apoi va semna un contract cu noi pe trei ani“, a spus Adrian Porumboiu.

Fundasul central Ahmed Reda Madouni (28 de ani) cu dubla cetatenie, franceza-algeriana, este nascut in Maroc, si a inceput fotbalul la Montpellier, avand si selectii in nationala de tineret a Frantei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.