Divizionara secunda Munchen 1860 se confrunta cu mari probleme financiare, dupa ce Liga Germana de Fotbal (DFL) nu a fost de acord ca o companie imobiliara sa investeasca in jur de 8 milioane de euro in schimbul a 25% din pachetul majoritar de actiuni al clubului bavarez, informeaza Bild.

Rivala lui Bayern a esuat in tentatida de a incheia un contract de sponsorizare cu o firma de constructii si de imobiliare din cauza faptului ca reprezentantii DFL au avut dubii vis a vis de corectitudinea tranzactiei, scrie NewsIn.

Respectiva companie a fost dispusa sa injecteze un capital de 7-9 milioane de euro anual, in urmatoarele trei sezoane, iar in schimb sa detina 25% din pachetul majoritar de actiuni.

Campioana a Germaniei in 1966, Munchen 1860 a retrogradat in liga a II-a in 2004 si a avut pierderi anuale in valoare de 3 milioane de euro. Mai mult, construirea stadionului Allianz Arena, pe care cele doua mari echipe ale orasului Munchen isi disputa meciurile de pe teren propriu, a absorbit o mare parte din bugetul divizionarei secunde.

Munchen 1860 se afla pe locul 11 in 2.Bundesliga, unde a acumulat 23 de puncte in 19 etape.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.