Liderul la zi din Primera Division, FC Barcelona, are o medie de 3,09 reusite pe meci, in campionat, performanta in urma careia a devenit clubul european cu cele mai multe reusite in competitia interna, informeaza Marca.

Gruparea catalana a inscris de 68 de ori in cele 22 de etape disputate pana in prezent in Primera Division, cu 23 de goluri mai mult fata de de rivala Real Madrid, care si-a trecut in cont 45 de reusite, informeaza NewsIn.

Singura partida in care echipa antrenata de Josep Guardiola nu a marcat a fost cea din prima etapa, cand a pierdut in fata Numanciei, scor 0-1.

Cu o medie de 3,09 goluri pe meci, FC Barcelona este de departe cea mai ofensiva echipa de pe "batranul continent". Pe locul doi in acest top se situeaza Anderlecht (Belgia), cu 2,5 goluri pe meci, iar pe trei, liderul din Bundesliga, Hoffenheim, care are un procentaj de 2,36 reusite pe partida.

Altfel, pentru catalani, numai atacantul camerunez Samuel Eto'o a marcat de 21 de ori in Primera Division, in timp ce Lionel Messi a punctat de 16 ori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.