Cu doar o zi si jumatate inaintea partidei amicala cu nationala antrenata de Slaven Bilic, la casele stadionului din Ghencea s-au vandut doar 2.800 de bilete din cele aproximativ 20.000 puse la vanzare de Federatia Romana de Fotbal.

Biletele pentru amicalul cu Croatia s-au pus in vanzare incepand de vinerea trecuta, la casele de bilete ale Stadionului Steaua, avand urmatoarele preturi: 10 lei la Peluza I si a II-a, 15 lei la Tribunele I si a II-a, respectiv 25 de lei la Tribuna 0, informeaza NewsIn.

Casele de bilete ale stadionului din Ghencea vor functia pana in ziua meciului, inclusiv, de la orele 12:00 pana la ora 18:00.

Meciul amical dintre Romania si Croatia va avea loc la data de 11 februarie, pe stadionul Steaua, de la ora 20:45, acesta fiind ultimul meci amical al tricolorilor inainte de partidele cu Serbia si Austria, din preliminariile Campionatului Mondial din 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.