Selectionerul Victor Piturca a negat, azi, informatia aparuta pe site-ul gruparii AC Fiorentina, in care se spunea ca Adrian Mutu a fost menajat pentru amicalul cu Croatia din cauza accidentarii de la cot, si a adaugat ca decarul nationalei nu a fost convocat din cauza accidentarii la coapsa.
Potrivit NewsIn, site-ul gruparii italiene a publicat un comunicat prin care selectionerul Victor Piturca a renuntat la serviciile atacantului Adrian Mutu pentru partida amicala cu Croatia, din 11 februarie, pentru a-i permite acestuia o refacere cat mai buna in urma accidentarii la cot, din urma cu mai mult timp.

Ca urmare acestui comunicat, selectionerul a precizat marti ca gruparea din Serie A a trimis Federatiei Romane de Fotbal o scrisoare oficiala prin care cere ca atacantul sa nu fie convocat, deoarece la finalul partidei cu Lazio, acesta a simtit dureri la coapsa dreapta si, pentru ca afectiunea sa nu se agraveze, a decis neconvocarea jucatorului pentru amicalul cu Croatia, se arata intr-un comunicat pe site-ul FRF.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.