Conducerea clubului Chelsea Londra este nevoita sa achite suma de 17 milioane de euro fostului sau manager, Luiz Felipe Scolari, pe care l-a concediat in cursul zilei de luni, si care mai avea doi ani si jumatate de contract cu gruparea de pe Stamford Bridge, informeaza The Telegraph.

Tehnicianul brazilian, aflat in functie la echipa patronata de Roman Abramovici din iulie 2008, avea un salariu anual de aproximativ 7,2 milioane de euro.

In urma rezilierii angajamentelor lui Mourinho, Avram Grant si acum a lui "Big Phil", oficialii finalistei Ligii Campionilor sunt nevoiti sa plateasca despagubiri in valoare de 45 de milioane de euro, informeaza NewsIn.

Scolari (60 de ani) fost demis luni de pe banca tehnica a lui Chelsea din cauza rezultatelor dezamagitoare din ultima perioada. Echipa londoneza a pierdut in acest an derby-urile cu Liverpool si cu Manchester United si se afla pe locul 4 in Premier League, la sapte puncte in spatele lui United, care are si un meci mai putin disputat.

Potrivit publicatiilor britanice, principalii favoriti pentru inlocuirea lui Scolari sunt Roberto Mancini si Franck Rijkaard, ambii fara angajamente in prezent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.