Mijlocasul lui Dinamo, Adrian Ropotan, se va transfera la gruparea rusa Dinamo Moscova pentru 3 milioane de euro, dupa ce cluburile au ajuns la un acord in acest sens, a anuntat, luni, fostul procurator Ioan Becali.

"Transferul se va realiza pentru 3 milioane de euro cu tot cu TVA. Ropotan s-a inteles de mai mult timp cu rusii, dar mai ramanea ca echipele sa se inteleaga. El se va alatura lui Dinamo Moscova in cantonament. Borcea a facut bine ca a tinut de pret", a spus Becali, citat de NewsIn.

Oficialii bucuresteni au negociat cu formatia rusa transferul lui Ropotan inca din luna decembrie, insa pana acum nu s-au inteles din cauza TVA-ului. Dinamo a cerut pentru tanarul mijlocas 3 milioane de euro plus TVA, care ar fi de aproximativ 600.000 de euro, iar rusii nu au fost de acord.

In varsta de 23 de ani, Adrian Ropotan evolueaza pe postul de mijlocas central si este legitimat la gruparea din Stefan cel Mare inca din anul 2004, debutand in Liga I pe 18 martie 2006, intr-un meci cu Pandurii. Fotbalistul are si o selectie in echipa nationala a Romaniei, bifata in luna noiembrie a anului trecut, impotriva Georgiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.