Patronul Craiovei este convins ca esecul arbitrului la testele fizice ale UEFAi se trage de la vorbele rele venite din partea Universitatii, pentru prestatiile acestuia impotriva oltenilor.

Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, s-a declarat ieri convins ca pe arbitrul Alexandru Tudor, cel care a picat testele fizice ale UEFA si a fost retras de la meciul AC Milan - Werder Bremen, l-au ajuns blestemele oltenilor.

"Tudor este blestemat, i se trage de la ce i-a facut Craiovei in acest campionat. Blestemele Craiovei l-au ajuns! Am fost singurul club care l-a sprijinit cand toata tara il ataca, iar el si-a batut joc de noi. Si cu CS Otopeni, si cu Steaua... Am discutat cu Wobay, el este un baiat foarte sincer si mi-a spus ca la faza din meciul cu Steaua, cand a cazut in careu, a fost faultat.

Mai mult, in loc de penalty, Wobay a primit si cartonas galben. Poate Dumnezeu i-a aratat lui Tudor ca a gresit. Vizavi de arbitraj, ma intereseaza doar cat de corect va fi arbitrat clubul meu. Daca va fi tot ca in tur, cred ca o sa innebunesc!", a declarat seful "Stiintei".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.