Suspendat trei ani si jumatate de Comisia de Disciplina a forului international de box amator "pentru posibile tentative de manipulare" a arbitrilor la JO 2008, presedintele FRB, Rudel Obreja, care este si vicepresedinte AIBA, a anuntat, ieri, ca a facut apel la respectiva decizie si ca-si va cauta dreptatea inclusiv in instantele civile.
La sase luni dupa JO 2008, razboiul dintre AIBA si presedintele FRB, Rudel Obreja, este departe de a se fi incheiat, oficialul roman fiind suspendat zilele trecute de Comisia de Disciplina a forului international pentru o perioada de trei ani si jumatate pentru ca ar fi incercat sa mituiasca arbitrii la JO 2008!

De altfel, disputa cu AIBA s-a declansat imediat dupa ce Obreja a incercat sa demaste jocurile de culise de la Beijing, numai ca acuzatiile sale au fost rasucite cu efect de bumerang de conducatorii AIBA, care l-au aratat cu degetul si i-au ridicat acreditarea olimpica.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.