Selectionerul croat va conta in amicalul cu Romania pe un compartiment ofensiv in care se vor regasi vedetele Modrici, Rakitici si Petrici. Atacantul de origine braziliana Eduardo da Silva a fost convocat pentru prima oara dupa teribila accidentare suferita acum un an in Premier League.

Selectionerul croat Slaven Bilici trateaza cu seriozitate meciul amical cu Romania, care va avea loc miercuri, ora 20.45, pe stadionul "Steaua”. Chiar daca a convocat si doi tineri jucatori precum Nikola Kalinici de la Hajduk Split si Mario Mandzukici de la Dinamo Zagreb, Bilici va conta la Bucuresti pe un nucleu de temut.

Cele patru piese grele ale nationalei croate sunt mijlocasul ofensiv Luka Modrici (Tottenham), pustiul minune Ivan Rakitici (Schalke 04) si atacantii lui Hamburg SV Mladen Petrici si Ivica Olici.

La 23 de ani, Luka Modrici este titular de drept la Tottenham, club care l-a achizitionat vara trecuta de la Dinamo Zagreb contra ametitoarei sume de 19 milioane de euro. Modrici este considerat „motorul” echipei croate, fiind un fotbalist care poate pasa si suta la fel de bine cu ambele picioare.

Pustiul minune al selectionatei croate, Ivan Rakitici, a strans 16 selectii in tricoul nationalei, desi are doar 20 de ani. Jucatorul lui Schalke 04, aflat in mare forma, este considerat o mare speranta a fotbalului croat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.