Gigel Coman, mijlocas la “U” Cluj, si fost jucator al clubului din Ghencea, a fost instigat de Gigi Becali sa sfideze procurorii DNA, imediat dupa izbucnirea scandalului “Valiza”.

Gigel Coman a fost cel caruia i-a revenit sarcina de a informa jucatorii “U” Cluj ca vor fi stimulati financiar de catre patronul din Ghencea pentru a incurca CFR in ultima etapa a Ligii I din sezonul competitional 2007 - 2008.
De altfel, Coman a fost “saltat” de DNA, alaturi de Teia Sponte, pe 7 mai 2008, de pe terasa restaurantului “Aroma” din Cluj-Napoca, unde urmareau meciul “U” Cluj - CFR Cluj. El a fost audiat mai multe ore, iar a doua zi, pe 8 mai, a fost sunat de latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali l-a indemnat de Coman sa plece din Cluj, desi procurorii DNA ii pusesera in vedere ca este posibil sa fie chemat din nou.

“Ba, da-i, ba, in p... mea!”, i-a zis finantatorul Stelei lui Gigel Coman.
8 mai 2008, ora 01.19
Becali: Ia zi, ma, ce, ce s-a intamplat, ma? Ce a...v-a... v-au luat... s-au... ce ziceau aia?
Coman: Noi ne-am pregatit sa ne... am vazut meciul impreuna si am intrat in masina. Eu am zis sa luam taxiul si domnul Teia a zis: „Lasa, ca va... eu cu masina”
Becali: Asa! Si? Ce te-au intrebat pe tine?
Coman: Pai, m-au intrebat daca mi-a zis domnu’ Teia ceva... de nu stiu ce. Si eu am zis ca nu stiu nimic.
Becali: Aha! Si ai declarat alea, nu?
Coman: Da! Am declarat aia.
Becali: Ca pe urma...
Coman: A... Eu nu stiam de niciun ban. Eu stiam ca erau in masina... am...


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.