Liga Germana de Fotbal (DFL) nu a fost de acord ca fundasul croat al lui Karlsruhe, Dino Drpic, sa poarte tricoul cu numarul 69, sub pretext ca este dificil de citit

"Am cerut sa inlaturam evenualele dubii care pot exista pe teren, si de aceea credem ca un numar mai mic este mult mai potrivit", a declarat directorul general al DFL, Holger Hieronymus, informeaza NewsIn.

Impresarul internationalului croat, Milan Lopac, a comentat la randul sau situatia: "Oficialii lui Karlsruhe au fost de acord cu propunerea noastra pe care au considerat-o ca fiind o foarte buna idee de marketing. Liga s-a impotrivit insa cererii noastre".

Dino Drpic (27 de ani) a fost achizitionat recent de gruparea germana de la Dinamo Zagreb, echipa care l-a pus pe lista de transferuri dupa ce sotia sa a dezvaluit intr-o emisiune televizata ca a intretinut relatii sexuale cu acesta pe terenul gruparii croate.

Transferul lui Drpic la Karlsruhe a fost intens mediatizat de tabloidele din Germania datorita relatiei pe care o are cu Nives Celzijus, cunoscut top-model in Anglia. Aceasta este comparata de presa de scandal cu Sylvie van der Vaart, sotia fostului jucator al lui Hamburg, Rafael van der Vaart.

Sursa citata sustine ca adevaratul motiv pentru care DFL i-a interzis lui Drpic sa poarte tricoul cu numarul 69 este acela ca cifra are o "puternica conotatie sexuala".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.